Thursday, 12 May 2011

7 Keajaiban Dunia RM1

ASSALAMUALAIKUM W.B.H


    First of all salam 1 malaysia and 1 ringgit ye kawan-kawan, blogger-blogger, follower-follower and all people in this world ea..

    selalo asyik dengar pasal 7 keajaiban dunia je kn..???tapi kali nie aku da buat keputusan untuk mengorek, menyelongkar 7 keajaiban dunia RM1 yang ade kat Malaysia nie..tak bley la satu dunia sangat sebab Ringgit Malaysia pun bukan guna kat Trinidad and Tobago, Papua New Gunea, Bangladesh dan kawasan yang sewaktu dengannya la..name pun Ringgit Malaysia kn.???????so sape punye?????Malaysia la punye....hehe


   Panjang-panjang sangat taip pun tarak guna jgak ma..baik aku straight to Metro Point Kajang je la..sane pun ade tempat karok yang baik punye...RM3 sejam..bape ramai nk masuk pun boley kot..tapi ikot kapla la..bawak satu kampung gi sana, kira la satu kampung punye kapla...tapi tak bley lawan 7 keajaiban dunia nie la..




ha...nie la die..karoke RM1 per person tu..tapi sayang la, promosi da tamat..tapi tak pe, tetap gak masuk dalam keajaiban dunia..jangan risau..hehe

ha pas layan karoke tu bley la lepak kat mesin urut nie plak..RM1 jugak tapi 3 minit je la..tu x penting, yang penting RM1...sape nk tolong urutkan bdan korang 3 minit???stim beb..haha..




  kalau rase x puas stim lagi kena urut ngan mesin gintel tu,hang pi plak la kat Bizzy Body..kat Mines Shopping Centre ade satu..kedai nie buat rawatan kat 8 bahagian tubuh badan..kat belakang badan, lengan, perut, pinggang, pinggul, punggung, paha dan betis...hanya RM1 dalam satu sesi...kagum tak??tapi cam besa la..da abeh da la promosi die..haha..tapi still at One of Seven..







jangan lebey-lebey plak stim tengok pompuan baring tu..kat sane lagi ramai..pas pekena urut ngan akak ke makcik ke nenek ke kat Bizzy Body tu,kite gi port baiekk punye..Hair Wash and Blow..baru la cantik dalam cantik luar...kawasan yang di kenal asti SS19..aku pn xtau mana itu tempat..korang pandai-pandai la cari..haha..Ape Yang Penting???RM1 jugak la kn......






okie da puas basoh, urut  segala bagai..skang kite basoh kereta la plak..kereta cm gampang pun sape mau usha..mesti mau clean and shinning anytime, anyway anymore...aku bawak tempat baekkk punye nak basuh keta..






nie ha die..RM1 saja..kat Melaka orang kate..tapi promosi die da tamat la..bak kate bakal juara Maharaja Lawak,(Amir Raja Lawak),""I'm Sorry""(dengan gaya sekali la)...skang nie kabonye da nek rm2..lantak la..ade aku kesah??haha...nak lagi murah, pnjam paip jiran sebelah kau orang buat basuh keta..

abeh basoh keta hang pa pi la mencekik la plak..tempat baek punye kat Kamunting...


   

  nie la kedai untuk mencekik..kedai bihun sup..RM1 saja ma..kalau dulu-dulu bley la dapat RM1 cm nie tapi skang dapat makan bihun die je la RM1...payah beb skang nie..kedai nie katenye  penah masuk Jalan-jalan cari makan tv3 tu..giler style la kedai nie..haha

abeh da melantak,pi la balik umah hang..hang pa tak mau balik singgah la berak buang ape benda yang x patot kat cni...






  ambek kau tandas RM1...masuk tandas nie, jangan berak ngan kencing je..lantak kau orang la mau buat ape pun..nak tido dalma tu pun boley da aku rse...tisu tu amek segulung trus pun xpe..yang penting, kena ade feeling time nak buang tu..idoknye sia-sia la kau orang bayaq mahai..




6 comments:

mizzbutterfly said...

pernah try kerusi rest n go tuh..dgn abah saye.. :) berbaloi la RM 1 JE KAN... :)

Ija AppLe :) said...

ha ha . . .
stakat masok toilet baek p yg cas doplos sen. . 80 sen lg wt tabong..
jimat seyh ! (:

Alfonso De Javou said...

tu tandas kt lowyat..tapi klcc punye tandas lagi mahal..rm2..ley wt beli apam balik da..

Faiz Tapit said...

wahhh.... hebat2... kah3

kucing said...

gua nak berak dalam sinki tuh..
pdan muker...
sper soh mahal sangat

manggosteen said...

bihun sup seringgit tu aku penah mkn..tapi kena byr rm3 gak..sbb aku mkn 3 mangkok..mangkok betul la..